Снимка Булфото, архивПродължаваме промяната“ разкриха плановете си. Искам да спечелим изборите

...
Снимка Булфото, архивПродължаваме промяната“ разкриха плановете си. Искам да спечелим изборите
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Трябва да спечелим изборите със 121 депутата

Снимка Булфото, списък

„ Продължаваме промяната “ разкриха проектите си. 

" Искам да спечелим изборите със 121 депутата ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Даниел Лорер, един от създателите на „ Продължаваме промяната “.

Той добави, че от групировката нямат червени линии към имена, а към правила. Според него в предишното Народно заседание е имало хора, с които могат да работят, те са били и в лявото и в дясното пространство.

" От " Демократична България " имат потенциал. Ние от " Продължаваме промяната " ще сложим на масата принцип за честност, ще работим единствено с хора, които не са взели участие в корупционни схеми, няма да пипаме налози, а ще ускорим събираемостта, с цел да се подтиква икономическото развиване ", съобщи още Лорер.

За цените на тока Даниел Лорер сподели, че има два аспекта - световната рецесия, което основава проблеми в целия свят, и втори - у нас те се усилват двойно, тъй като предходните държавни управления не са направил тактика по какъв начин да вършим зелен преход, а също продължаваме да внасяме безценен съветски газ, високи са цените от въглищните централи, и има неработещи П Водноелектрическа централа.

" Газопровода с Гърция би трябвало да бъде приключен, с цел да внасяме по-евтин азерски газ, П Водноелектрическа централа би трябвало да стартират да работят, а енергийните специалисти би трябвало да преценяват дали може и би трябвало ли да се направи нов блок в АЕЦ " Козлодуй ", до момента в който в Белене към този момент не може да се осъществя план ", счита политикът.

Той съобщи още, че инфлационният потрес ще се отрази и на България. Но задача на ръководството е да направи по този начин, че да се основат условия за повишение на приходите, с което да се преодолее инфлацията.

Даниел Лорер отхвърли да има офшорни сметки, нито да е в спор на ползи със брачната половинка си и бе безапелационен, че Румен Радев е претендентът за президент на " Продължаваме промяната ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР